Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuj?

Chipsy z jarmużu

Składniki na 2 porcje:

  • Jarmuż - 200 g (10 x Garść)
  • Oliwa z oliw extra vergine- 40 g (4 x Łyżka)
  • Czosnek granulowany - 2 g (2 x Szczypta)
  • Sól himalajska - 2 g (2 x Szczypta)

 

Przygotowanie:

Liście jarmużu umyć, dokładnie natrzeć mieszaniną oleju z ziołami, następnie przełożyć do naczynia żaroodpornego i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni przez kilka minut pilnując, by się nie spalił.

 

Wartości odżywcza i energetyczna 1 porcji: 219 kcal/Białko: 3.5 g/Tłuszcze: 20.5 g/Węglowodany: 3 g

Galeria zdjęć