Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuj?

Kanapki z pastą z ciecierzycy i tuńczyka

Składniki na 1 porcję:

·        Chleb żytni razowy 2 kromki (ok. 70g)

·        Ciecierzyca konserwowa 100g

·        Tuńczyk 1/2 puszki

·        Jogurt naturalny 2% 2 łyżki

·        Cebula czerwona 20g

·        Szczypiorek 5g

·        Rukola garść

·        Sól i pieprz

Sposób przygotowania:

Ciecierzycę zblenduj na gładką masę, wymieszaj z tuńczykiem, poszatkowaną cebulą i szczypiorkiem. Przypraw solą i pieprzem do smaku. Podawaj na chlebie żytnim razowym z rukolą.

Wartość odżywcza i energetyczna: (320g) 369 kcal I Białko: 32g I Tłuszcze: 4,5g I Węglowodany: 53,3g

Galeria zdjęć