Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuj?

Pasta z łososia z serkiem i koperkiem

2 porcje

 

100g wędzonego na ciepło łososia

2 łyżki serka kanapkowego (50g)

1 łyżka jogurt naturalnego (20g)

1 łyżka posiekanego koperku (10g)

1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki (12g)

1 łyżka posiekanych drobno oliwek (9g)

świeżo mielony pieprz

sól

płatki chili (0,5g)

2 kromki pieczywa żytniego (2x40g)

garść kiełek rzodkiewki (15g)

10cm ogórka do chrupania (70g)

 

Przygotowanie:

Łososia rozdrobnij widelcem i połącz z serkiem, przyprawami, oliwkami i ziołami, dokładnie wymieszaj.

Podawaj z pieczywem razowym, kiełkami i ogórkiem.

 

Wartość odżywcza na 1 porcję:

Energia: 433kcal

Białko: 22g

Tłuszcze: 19g

Węglowodany: 43g

Galeria zdjęć