Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuję

Kanapki z szynką i kiełkami

Przepis na 1 porcję

  • 2 kromki pieczywa żytniego (2x40g)
  • 2 łyżki serka do smarowania pieczywa (50g)
  • 2 garstki kiełek rzodkiewki (20g)
  • 2 plastry szynki (2x20g)
  • 10 cm ogórka (70g)
  • 2-3 rzodkiewki (30g)
  • Owoce: kiwi, mandarynka lub inne sezonowe (ok. 70g)

Sposób przygotowania:

Pieczywo posmaruj serkiem - dość grubo, ułóż kiełki, plaster szynki i warzywa.

Wartości odżywcza i energetyczna 1 porcji:  428 kcal/Białko: 21 g/Tłuszcze: 16 g/Węglowodany: 51 g

 

Galeria zdjęć