Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuję

Mozzarella z awokado i pomidorem

Przepis na 1 porcję:

  • 1 duży pomidor (200-220g)
  • 100g mozzarelli light
  • ¼ awokado (ok. 35g)
  • 1 łyżka drobno posiekanej natki pietruszki (12g)
  • 1 łyżeczka pistacji (3g)
  • 2 garści kiełek (20g)
  • łyżeczka oliwy (5g)
  • sól
  • pieprz
  • płatki chili
  • 1 kromka pieczywa graham (30g)

Sposób przygotowania:

Na talerzu ułóż pokrojonego w plastry pomidora, awokado i mozzarellę porwaną na mniejsze kawałki. Dodaj kiełki, natkę, pistacje, sól, świeżo mielony pieprz i oliwę. Podawaj z grzanką z pieczywa.

Wartości odżywcza i energetyczna 1 porcji:  442 kcal/Białko: 30 g/Tłuszcze: 24 g/Węglowodany: 30 g

Galeria zdjęć