Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuję

Pasta z łososia z serkiem i koperkiem

Przepis na 2 porcje:

  • 100g wędzonego na ciepło łososia
  • 2 łyżki serka kanapkowego (50g)
  • 1 łyżka jogurt naturalnego (20g)
  • 1 łyżka posiekanego koperku (10g)
  • 1 łyżeczka posiekanej natki pietruszki (12g)
  • 1 łyżka posiekanych drobno oliwek (9g)
  • świeżo mielony pieprz
  • sól
  • płatki chili (0,5g)
  • 2 kromki pieczywa żytniego (2x40g)
  • garść kiełków rzodkiewki (15g)
  • 10cm ogórka do chrupania (70g)

Sposób przygotowania:

Łososia rozdrobnij widelcem i połącz z serkiem, przyprawami, oliwkami i ziołami, dokładnie wymieszaj. Podawaj z pieczywem razowym, kiełkami i ogórkiem.

Wartości odżywcza i energetyczna 1 porcji:  433 kcal/Białko: 22 g/Tłuszcze: 19 g/Węglowodany: 43 g

Galeria zdjęć