Szanowny Kliencie

Tekst

Polityka prywatności Akceptuję

Sushi z ogórka

Składniki na 1 porcję:

  • Ogórek długi 150g
  • Serek kanapkowy naturalny 40g
  • Łosoś wędzony 40g
  • Papryka czerwona 30g
  • Szczypiorek 5g
  • Sezam 5g

 

Sposób przygotowania:

Pokrój paprykę i łososia w cienkie paski. Ogórka pokrój na cienkie plastry obieraczką. Ułóż plastry ogórka na desce tak aby brzegami jeden nachodził na drugi. Ogórka posmaruj serkiem kanapkowym i ułóż na wierzchu w jednej linii paprykę i łososia, posyp sezamem i szczypiorkiem. Zwiń całość jak rolkę sushi i pokrój na mniejsze kawałki.

 

Wartość odżywcza i energetyczna: (270g) 271 kcal / białko 13.5g / tłuszcz 20g / węglowodany 8g

Galeria zdjęć